tisdag 16 mars 2010

Första steget klart i USA


Äntligen kom det efterlängtade mailet från Helene Hokkanen som är i USA och sköter försäljningen av "Feather Head". Och jag fick bland annat kommentare
"har besiktigat featherhead och allt var perfekt."
"han hade INGEN reaktion på böjprov och plåtarna var rena"
"Du har en riktigt bra häst på G!"
Men jag vill komma igång med träningen nu, så det kommer bli en intensiv vår så jag kommer ut på tävlingar snarast!
Men först ska det vara transport till Sverige, karantän, vaccinationer, svenskt pass m.m.

Spana in snyggingen på
http://www.youtube.com/user/shader56#p/a/u/0/T4hb4T_rzdk

Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar

// Åsa




Sir James visar inte sin snyggaste sida, hahaha

Sicken tisdag

Äntligen en sån där riktig energidag!
Samarbete med barnen på morgonen, det kan ju vara allt annat än det på morgonen. När dessa tre viljor ska uppfyllas eller tyglas.
Så efter denna perfekta starten var det dags för stallet och morgon fodring. LOVE morgonfodringarna när man möts av "pratande" hästar. Så sociala allihopa!

Efter detta till anläggningen och planerat att vara med på Sara`s step 9.15. Men 30 sekunder innan passet så bestämmer vi att vi ska teama passet, utan att veta om varandras steg. Så vi kör varannat block och vi sätter det riktigt riktigt bra! KUL som attan, hoppas att vi snart kan göra om det igen.

Vi var 3 girls på dagspasset idag, så jag hamnade i repan med bokföring medans dom andra städade och hade PT kunder. FICK massa gjort och det är så sköööönt att bocka av från att göra listan. Men den är lång nu och speciellt när man har massa sido projekt oxå som jag skriver om här nedanför.

Sen var det stallet och rida Sir James o Blue Note. Hade sällskap av godingarna Martina & Niklas. Martina & Wilma ser så söta ut när dom ger sig iväg. Love to you Martina <3 Sen schaktade jag o Pappa av ridbanan, TACK till världens bästa pappa. Det blev kanon! Kvällen har bestått av taccos, lååååång promenad och sen att sitta här och slöa vid datan. Ska sitta och lyssna på Amerikan Idol nu medans jag sätter ihop ett nytt linedance pass (inte nöjd med det jag gjorde för några dagar sedan) och sen ska jag sätta ihop ett Zumba pass, så det kommer igång snarast. Perfekt uppladdning för dom 2 kommande utbildningsdagarna i Jönköping i sälj ! Projekt på gång:
- Tävlingsteam
Team Atlantica ska startas upp inför tävlingssäsongen 2010. Nu är det 4 tjejer som är med som jag är stolt över: Sandra, Liza, Martina & Ida. Go girls! Så nu ska det planeras dietar, tränas poseringar m.m.
- Skola om mig till
westernryttare
Ja nu är det dags för något nytt och fartfyllt, följ detta "äventyr!
- Bok på gång
Kan bara säga att en synopsis snart är klar att skickas in till förlagen....
- Importera min första häst från USA
Åhhh " Feather head " som han kallas ska bli min tävlingshäst, men står nu i USA. Igår besiktades han o röntgades. Väntar nervöst på resultat.

" En persons livsfilosofi uttrycks inte på bästa med ord. Den uttrycks med med det val man gör"
// Åsa