söndag 21 mars 2010

"De omnibus rebus et nonnullis aliis" - Om allting och lite till

Helgen som varit har varit lugn, men ändå innehållet mycket! Skulle kunna babbla på MEN det tänker jag bevara er ifrån.
Så jag plockar ut lite godingar..

- Skaffat mig en PT (personlig tränare). Jobbar ju med det själv, men nu vill jag att någon pushar på mig oxå. Ska bli skoj att de vilken form han kan få mig i.

- Varit ute o ridit med min kusin Kalle, som minsann ridit på stureplan , haha. Nä han gjorde sin militär i kungliga stallet. Så jag är en stolt gudmor :)

- Varit ute med trevliga tjejer på en tjejmiddag på Gondolino. Min bordsgranne tyckte jag åt mycket mat *skenerad* , så jag fick lämna kvar lite efter hennes kommentar "- Har du ingen botten ? ". Haha jag vet att jag äter mycket, men många tjejer tycker det brukar vara skönt att äta med mig , för då kan man ta om o bli mätt brukar en del säga, haha. Vad sjuttan kan inte vi tjejer äta mycket mat, är det fult ?

- Beställt en tid för ny tatto, så den ska taggas på min biceps insida på tisdag. Så mamma fick skissa o rita, för att man skulle se hur det skulle bli! Kommer bli kanon bra.

- Idag har jag träffat en otroligt inspirerande människa , Helene Hokkanen som hjälpt mig med mitt hästköp i USA. SOM BLEV KLART IDAG! Jippi. Så den 20 April lämnar han USA min lille prins. Så just i denna stund sitter jag med tungan rätt i munnen och försöker få till alla licenser för mig och "Featherhead" Och alla dessa förkortningar kan ju bara ta knäcken på en.... WRAS, HCWR, NRHA, AQHA.... osv osv.
Men nu är det bara en kvar. Längtar nu riktigt till att få komma igång. Första tävlingen är planerad 8 maj, sen rullar det på hela sommaren o hösten.

Har en spännande vecka framför mig, så på återseende!

"If you can dream it,you can do it"

// Åsa